01/12/2023
11.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

GULF OIL APELON TE TË GJITHË QYTETARËT TË RESPEKTOJNË MASAT PËR PREVENTIVË DHE MBROJTJE NGA KORONAVIRUSI

Gulf Oil u bën një apel të gjithë qytetarëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut që të ndjekin rekomandimet e Ministrisë së Shëndetësisë, Qeverisë së Republikës së Maqedonisë dhe Organizatës Botërore të Shëndetit.

Ju informojmë gjithashtu se kemi marrë të gjitha masat për të parandaluar përhapjen e virusit në të gjitha stacionet tona të benzinës duke dezinfektuar të gjitha objektet tona dhe duke siguruar dezinfektim dhe mbrojtje për punonjësit dhe konsumatorët që përfshijnë: maska mbrojtëse, doreza, dezinfektues dhe ndihma të tjera që janë në dispozicion për të gjithë klientët, si dhe vetë punonjësit.

Për më tepër, shumica e punonjësve janë të liruar nga puna dhe është futur një regjim i ri i punës nga shtëpia, përveç punonjësve në pompa dhe mjeteve transportuese Gulf , për të cilët janë marrë masa speciale për t’i mbrojtur ata, përfshirë një orar të veçantë pune.

Gulf Oil është duke bërë çdo përpjekje që të vazhdojë të furnizojë të gjitha stacionet e tij të karburantit dhe klientët me produkte të cilësisë së naftës, si më parë, por me shumë kujdes dhe kujdes paraprak për parandalimin dhe mbrojtjen. Deri më tani, të gjitha aktivitetet kanë ecur pa probleme dhe pa

asnjë ndërprerje. E gjithë puna jonë është e përqendruar në ofrimin e shërbimeve dhe produkteve tona për qytetarët e vendit tonë.

Ne u bëjmë thirrje të gjithë qytetarëve dhe të gjithë atyre që vizitojnë pikat tona të benzinës që të respektojnë rekomandimet e institucioneve në mënyrë që puna e të gjitha kompanive, si dhe furnizimi i karburantit në vendin tonë, si një burim thelbësor energjetik, të mund të vazhdojë.

“Ne përballemi me një sfidë të madhe dhe serioze që mund të dalim si fitues vetëm nëse punojmë së bashku dhe secili merr përgjegjësi personale për veten dhe të dashurit e tyre në disiplinën e respektimit të masave të mbrojtjes. Këto masa janë marrë në të mirë të të gjithë neve dhe ky do të jetë testi më i madh i shqetësimit tonë për njëri-tjetrin ”. Thuhet në komunikatën për media nga menaxhmenti i kompanisë Gulf Oil.

Të fundit