Iliri Hasani: Ky është patriotizmi më i madh sot… - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Iliri Hasani: Ky është patriotizmi më i madh sot…

Mjeku i njohur Ilir Hasani në profilin e tij ne Favebook duke komentuar gjendjen aktuale mes tjerash ka shkruar
Patriotizmi më i madh sot është të ndjekësh udhëzimet nga autoritetet shëndetësore. Edukatë sot është të jesh i përpiktë në udhëzimet për mbrojtje të shëndetit publik. Besimi më i madh është ti bindesh urdhërave për mbrojten e shëndetit publik dhe ti lutesh Zotit që ndërgjegjja të mbizotëroj mbi budallallëkun dhe shprehitë e pandërgjegjshme.
Bëhu patriot, qytetar dhe besimtar për të mbrojtur veten, familjen dhe shoqërinë!
Ilir Hasani

Related posts

Pse Banka Popullore i diskriminon shqiptarët?!

Televizioni Koha

Të enjten, procedura për shkarkimin e Janevës

Televizioni Koha

Rritet presioni ndaj Francës për hapjen e negociatave me Shqipërinë e Maqedoninë

Televizioni Koha

Leave a Comment