Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/95/6740595/html/wordpress/index.php:3) in /home/content/95/6740595/html/wordpress/wp-content/themes/pennews/functions.php on line 254
Janë dhënë vendime për izolim për 125 persona, 1068 nuk kanë mbajtur maska - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Janë dhënë vendime për izolim për 125 persona, 1068 nuk kanë mbajtur maska

Masën për mos mbajtje të mbrojtjes personale e kanë shkelur 1068 qytetarë gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Për 125 persona janë dhënë vendime për izolim, ndërsa 167 kanë nënshkruar deklarata për vetizolim, kumtuan sot nga MPB.

Nëpunësit e policisë kanë kryer kontroll te personat në izolim dhe vetizolim, me ç ‘rast është vërtetuar se një person nuk e ka respektuar masën për vetizolim. ls/fab

Related posts

Zgjedhjet e dhjeta parlamentare, të pestat të parakohshme

Televizioni Koha

Maqedoni: Po shikohen metoda alternative për mbajtjen e zgjedhjeve

Televizioni Koha

“Karantina, gabim fatal”, habit mjeku shqiptar

Televizioni Koha

Leave a Comment