Janeva largohet nga salla e gjykatës i drejtohet prokurores Lila Stefanova””Fliqësirë,lavire” – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Janeva largohet nga salla e gjykatës i drejtohet prokurores Lila Stefanova””Fliqësirë,lavire”

Gjyqtarja në seancën dëgjimore “Haraçi” urdhëroi për largimin e ish-kreut të PSP Katica Janeva nga salla e gjyqit, pasi ajo filloi me komente të papërshtatshme.
“Fliqësirë,lavire” Janeve iu drejtua ish koleges së sajë para se të largohej nga salla e gjyqit.

Pas përfundimit të dëshmisë së prokurores Lila Stefanova, policët ju afruan për ta nxjerrë nga salla e gjyqit,a Janeva me të qeshur u kthye nga gazetarët.

“Macjen ia kam vozitur, për ate nuk jamë e mirë,” tha Janeva.

Janeva nën përcjellje të policisë u dërguan në një hapsirë tjetër ,afër sallës së gjyqit, pasi ajo edhe kishte qarë.

Related posts

Sela në Dibër: Tek oponenti BDI po ndjehet nervozë sepse janë të vetëdijshëm se po humbë

Televizioni Koha

Blerim Reka në Dibër ,Pendarovski në Berovë dhe Dellçevë kurse Siljanovska në Demir Hisar dhe Manastir, Reka në Dibër

Televizioni Koha

Tramp: Nuk do ta mbyllim vendin nëse na godet vala e dytë e virusit

Televizioni Koha

Leave a Comment