01/06/2023
17.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

JYSK në “City Mall” në Shkup me dyqan premium dhe lokacion të ri

Historia jonë për ofertë skandinave edhe më të mirë, nga 27.04.2023 me lokacion të ri në katin e 2-të.

Tani është koha për ndryshime në vendin tuaj të preferuar për dekorim të shtëpisë!

Bëhuni gati për dyqan edhe më të bukur, më të madh dhe sipas konceptit më të fundit të JYSK. Me zhvendosjen e dyqanit në “City Mall”, JYSK vazhdon qëllimin për ngritjen e standardit.

Koncepti ynë, përveç ekspozimit më të mirë të produkteve, është të theksojmë cilësinë e lartë dhe çmimet e përballueshme. Atmosfera e re skandinave ju jep frymëzim për një përvojë blerjeje në dizajn minimalist dhe elegant. Përveç mënyrës efikase të ekspozimit të artikujve, theksi vihet edhe te ndriçimi më i mirë, dyshemetë prej druri dhe shikueshmëria më e madhe e dyqanit.

Një nga misionet tona është të ofrojmë zgjidhje skandinave në shtëpinë tuaj. Të jetosh në stilin skandinav është një mënyrë jetese krejtësisht e ndryshme që ne e duam dhe e shfaqim me sukses në dyqanin tonë.

Si gjithmonë, JYSK vendos klientët në radhë të parë dhe për këtë arsye ne kemi përgatitur surpriza të mëdha për klientët e parë dhe oferta fantastike me zbritje të mëdha si asnjëherë më parë, të cilat do të vlejnë vetëm për ditët e para dhe vetëm për dyqanin e ri.

Ju presim më 27 prill 2023 në lokacionin e ri në katin e 2-të në “City Mall” në Shkup.

Kemi ofertë të mirë për ju.

JYSK, jetesë skandinave! telegrafi.

Të fundit