01/04/2023
13.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kërkojnë kushte më të mira, studentët në Maqedoni sot me marsh protestues

Asambletë studentore universitare në Universitetin Qirili dhe Metodi, Universiteti i UEJL, FON, Kolegji amerikan, Universitetet e Manastirit dhe Shtipit dhe Lëvizja “Rezistenca studentore” pasdite nga ora 17:30, nga Qeveria e deri te Ministria e Arsimit dhe Shkencës, së bashku në marsh do të kërkojnë të drejtat e tyre.

 

Të fundit