Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/95/6740595/html/wordpress/index.php:3) in /home/content/95/6740595/html/wordpress/wp-content/themes/pennews/functions.php on line 254
Komuna e Gostivarit mer masa shtesë për mbrojtjen dhe parandalimin e përhapjes së koronavirusit - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Komuna e Gostivarit mer masa shtesë për mbrojtjen dhe parandalimin e përhapjes së koronavirusit

Një nga masat mbrojtëse për parandalimin e përhapjes së koronavirusit është HIGJIENA.

🟢 Kemi rritur për disa herë më shumë në ditë mbledhjen e mbeturinave në çdo lagje të qytetit;

🟢 Kemi shpeshtuar pastrimin e kontenjerëve dhe dezinfektimin e të njejtive;

🟢 Kemi rritur nivelin e pastërtisë në qytet me larje dhe dezinfektim të rrugëve;

🟢 Kemi rritur nivelin e pastërtisë në fshatra me larje dhe dezinfektim të rrugëve;

🟢 Kemi rritur dezinfektimin çdo ditë të të gjitha zonave të qytetit;

🟢 Kemi dezinfektuar godinën e Komunës dhe të ndërmarrjeve publike;

🟢 Kemi dezinfektuar të gjitha shkollat fillore dhe të mesme dhe çerdhet e qytetit;

🟢 Ulëset, këndet e fëmijëve, parqet, të gjitha vendet publike dhe gjithçka tjetër çdo ditë po realizohet një dezinfektim.

Ju qytetarë të dashur këto ditë qëndroni në shtëpi për të parandaluar përhapjen e COVID 19, ndërsa ne do të bëjmë maksimumin për të patur një higjienë më të mirë seç kemi pasur në Gostivar. Prioritet mbi prioritete tani kemi shëndetin tuaj dhe kështu do të vazhdojmë derisa të kemi këtë gjendje.

G❤️stivari
#RriNëShtëpi #ОстаниДома #EvdeKal

Related posts

Hyjnë në fuqi ndryshimet e Ligjit për marrëdhënie të detyrimeve

Televizioni Koha

Rasti Mijallkov mund të komplikojë funksionimin e shumicës parlamentare

Televizioni Koha

Në Ditën e Evropës, CIVIL bën thirrje për mbrojtje, avancim dhe promovim të vlerave evropiane

Televizioni Koha

Leave a Comment