11/12/2023
5.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Komunikacioni në Maqedoni, ndalesë për lëvizje të kamionëve në rrugën Mavrovë-Dibër

Komunikacioni në rrugët shtetëror nëpër rrugë të lagura. Nga LAMM informojnë se në rrugën Mavrovë-Dibër prej orës 08:00 të mëngjesit është vendosur ndalesë për makinat e rënda ngarkuese.

Intensiteti i komunikacionit në rrugët jashtë mjediseve urbane është mesatar, ndërsa në kalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.
LAMM rekomandon vozitje të kujdesshme, përshtatje të shpejtësisë dhe respektim të sinjalizimeve rrugore, sidomos në rrugët ku ka mundësi për shembje./Telegrafi/

Foto: Arkiv

Të fundit