Kryetari i Aleancës Ndërkombëtare të Boki13, Agapi Dika dëshmon në Prokurorinë për Krim të Organizuar – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Kryetari i Aleancës Ndërkombëtare të Boki13, Agapi Dika dëshmon në Prokurorinë për Krim të Organizuar

Kryetari i Aleancës Ndërkombëtare të Boki13, Agapi Dika që nga ora 10:00 ka arritur në Prokurorinë për Krimit të Organizuar dhe Korrupsion ku do të duhet të dëshmoj për rastin “Reketi”.

Ai tha se nuk ishte në dijeni për 700.000 eurot që pensionistja Todorovska i kishte transferuar në llogarinë e tyre.

Sot në Prokurori është thirrur edhe biznesmeni Zoran Azmanovski, i cili më parë kishte deklaruar se të njëjtët persona kishin zhvatur edhe atë.

Biznesmeni Siljan Micevski, mikja e e Boki 13, Lila Filipovska, deputetja Frosina Remenski dhe Aleksandar Kiracovski ishin personat që së fundmi kanë dëshmuar për rastin “Reketi”.

Përndryshe, në rastin “Reketi” dyshohen ish-prokurorja speciale Katica Janeva, Bojan Jovanovski-Boki 13 dhe si dhe biznesmeni Zoran Milevski-Kiçeec, të cilët pët momentin janë në paraburgim.

Related posts

Kryeministri Kurti reagon ndaj deklaratës së tre zyrtarëve amerikanë

Televizioni Koha

Grubi: 9 miliard euro nga Bashkimi Europian për Europën Juglindore në proekte për autostrada, hekurudha dhe energji në 4 vitet e ardhshme

Televizioni Koha

Në Itali më shumë se 11.500 të vdekur nga KOVID-19

Televizioni Koha

Leave a Comment