KSHZ-ja e re zotohet se do të punojë me ndershmëri - Tv Koha
Maqedoni

KSHZ-ja e re zotohet se do të punojë me ndershmëri

Anëtarët e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ) sot dhanë deklarata solemne para kryetarit të Kuvendit Talat Xhaferi, që u përputh me skadminin e mandatit të tashmë, përbërjes së kaluar të Komisionit.

Kryetari i ri i KSHZ-së, Aleksandar Dashtevski, i cili u zgjodh me propozimin e VMRO-DPMNE-së opozitare, tha se është mirë që gjithçka ka përfunduar me kohë dhe premtoi punë korrekte dhe profesionale të Komisionit.

“Vetë ligji thotë që ne duhet t’i bëjmë gjërat në mënyrë profesionale, në këtë mënyrë këtu mbaron ndihma e partisë. Mund të thuhet që unë jam më jo-partiaku, as nuk jam anëtar i ndonjë organi në parti, kështu që kjo është vetëm për zgjedhjet. Me siguri kanë besuar unë mund të punojë mirë dhe kjo është arsyeja pse vendosën për mua”, tha Dashtevski.

Related posts

Bilall Kasami :Përvjetori i trishtë i ngjarjeve të Gostivarit të vitit 1997, është një ngjarje që na mëson se si nuk duhet të sillet shteti ndaj të drejtave të qytetarëve

Televizioni Koha

Hoxha përkujton partitë tjera: Lëvizja BESA vendimtare për partnerin e ardhshëm qeveritar!

Televizioni Koha

Deputeti shqiptar “shkrihet” pas Zaevit, i jep meritat për anëtarësim në NATO

Televizioni Koha

Leave a Comment