Lëvizja BESA takime me qytetarët në disa vendbanime – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Lëvizja BESA takime me qytetarët në disa vendbanime

Lëvizja BESA ka vazhduar takimet dhe bashkëbisedimet me qytetarë. Eksponentë të kësaj partie mbrëmë kanë bashkëbiseduar me banorët në Komunën e Bogovinës, Zhelinës dhe Nerezit.

Kjo parti po vazhdon takimet intensive nëpër shumë vendbanime si pjesë e debatit të saj me strukturat partiake, por edhe me qytetarë. Në vazhdën e këtyre takimeve po shpalosen pjesë të platformës partiake, por po dëgjohen edhe nevojat dhe kërkesat e qytetarëve. (INA)

Related posts

Automjeti”Opel Omega” nga lënda “Monstra” është gjetur i pastruar

Televizioni Koha

Legalizimi i marihuanës! Spasovski: Duhet parë se çka fitojmë dhe çka humbim

Televizioni Koha

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut sot diskuton për propozim ligjin për pensionim të detyrueshëm në moshën 64 vjeçare

Televizioni Koha

Leave a Comment