Maqedoni, që të mos presin nëpër sportele qytetarët dokumentet mund t’i nxjerrin në mënyrë elektronike – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Maqedoni, që të mos presin nëpër sportele qytetarët dokumentet mund t’i nxjerrin në mënyrë elektronike

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski thotë që në mënyrë të zvogëlohen pritjet, posaçërisht dokumentet për qytetarët, si certifikatat për lindje, martesë dhe dokumentet amë mund të nxjerren në mënyrë elektronike pa shkuar në sportele.

Në portalin uslugi.gov.mk momentalisht ka 128 shërbime që janë të qasshme për qytetarët, përcjell Telegrafi Maqedoni.

“Ju bëjmë apel qytetarëve që kanë nevojë për shërbime apo konsultime me institucionet shtetërore, këtë ta bëjmë në mënyrë elektronike. S’ka nevojë që të vizitojnë institucionet fizikisht”, tha Mançevski.

Ai tha se me ketë do të kontribuohet në parandalimin e përhapjes së coronavirusit./Telegrafi/

Related posts

Dita e fitores ndaj fashizmit

Televizioni Koha

Ka përfunduar skriningu për koronavirusin në kopshtin e fëmijëve në Kërçovë, të gjithë të punësuarit negativë

Televizioni Koha

Pas një periudhe të gjatë në rajonin e Tetovës sot ka numër më të vogël vetëm 4 raste të reja

Televizioni Koha

Leave a Comment