Maqedonia e dyta për vrasjet mafioze – Tv Koha
Maqedoni

Maqedonia e dyta për vrasjet mafioze

Serbia në 2018 është lider për vrasjet mafioze në rajon, ndërsa Maqedonia është e dyta, përcjell FLAKA.

Këtë e tregon statistikat deri te e cila erdhi televizioni serb H1, duke analizuar të dhënat në rajonin e ish-Jugosllavisë. Maqedonia është e dyta me 15, por sipas gazetares Jelena Zoriç e cila bën analizën, të dhënat bazohen në informata nga mediat, sepse policia maqedonase nuk ka dhënë të dhëna zyrtare.

Pastaj në listë është Mali i Zi me shtatë, Republika Srpska brenda BeH me tre, por të gjithë në territorin e Republika Srpska, Kroacia me dy dhe Sllovenia me asnjë.

Në këtë vend që nga viti 2003 nuk ka pasur vrasje me epitete mafioz. FLAKA

Related posts

Punëtoria hyrëse e projektit “Forcimi i kapaciteteve institucionale dhe teknike për të përmirësuar transparencën mbi ndryshimin e klimës në bazë të Marrëveshjes së Parisit”

Televizioni Koha

Finalizohet spitali ndihmës në Shkup ku do të shtrohen të prekurit nga coronavirusi

Televizioni Koha

Edhe 18 raste të reja me Covid-19 në Maqedoni, shkon në 219 numri i të prekurve

Televizioni Koha

Leave a Comment