11/12/2023
9.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Më shumë borë në Gjurishte, më ftohtë në Hanet e Mavrovës

Më shumë borë sot në mëngjes është matur në Gjurishte ku shtresa e borës ka arritur 31 centimetra. Vijojnë me 16 centimetra Kriva Pallaanka, 13 Kumanova, 12 Hanet e Mavrovës, 9 në Strumicë, 8 Shtip, 7 Krushevë, 5 Lazaropole, 3 në Strumicë dhe Berovë dhe dy centimetra në Shkup në Zajçev Rid.

Siç kumtoi DPHM, temperaturë më të ulët megjithatë prej minus shtatë gradë Celsius është matur në Hanet e Mavrovës, më pas në Lazaropole -6, Krushevë -4, Ohër dhe Pretor -3, Berovë dhe Kumanovë -2, Shkup, Zajçev Rid dhe Kriva Pallankë -1, Shkup-Petrovec, Tetovë, Prilep, Shtip 0, Strumicë 1 dhe në Gjevgjeli dhe Dojran 2 gradë Celsius. fb/

Të fundit