Në ora 13:00 prezantohet Obelisku New Born, me pamje të re - Tv Koha
Lajmi i Ditës Rajon

Në ora 13:00 prezantohet Obelisku New Born, me pamje të re

Me fillim nga ora 13:00 sot do të bëhet prezantimi i Obeliskut New Born që mbrëmë mori pamje të re.
New Born këtë vit mori pamje më ndryshe, ku dominon ngjyra e zezë, e që i kushtohet viktimave të abuzimit seksuale gjatë konflikteve anembanë botës.
Punimet përfunduan mbrëmë kurse sot pritet edhe të zbulohet e gjithë puna e realizuar nga kreatori Fisnik Ismaili dhe bashkëpunëtorët e tij.

Related posts

Ja kush mund ta shfrytëzojë ndihmën e shtetit prej 6 mijë denarëve

Televizioni Koha

Filipce: Të sëmurët kronikë veçanërisht duhet të jenë të kujdesshëm

Televizioni Koha

Zaev – Varadkar: Fillimi i negociatave me BE-në do të jetë kontribut për Unionin

Televizioni Koha

Leave a Comment