23/09/2023
20.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Në vendkalimet kufitare Tabanoc dhe Bogorodicë, pritje deri në një orë

Qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme dhe në rrugë të thata.

Intensiteti i trafikut në rrugët jashtë zonave urbane është rritur.

Në vendkalimin kufitar Tabanoc, koha e pritjes për hyrje në vend është rreth një orë.

Në vendkalimin kufitar Bogorodicë, koha e pritjes për dalje nga vendi është nga 30 minuta deri në 1 orë.

Në vendkalimet tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë, nuk ka më ndalime për hyrje dhe dalje nga vendi.

AMSM rekomandon rregullim të shpejtësisë së lëvizjes, respektim të sinjalistikës në komunikacion dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut.

Kjo vlen veçanërisht për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Të fundit