03/06/2023
16.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Një maji ditë jo-pune për të gjithë qytetarët

Ministria për Punë dhe Politikë Sociale (MPPS) njofton se dita e hënë (1 maji), Dita Ndërkombëtare e Punës, është ditë jo-pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut (RMV).

Dita e 1 majit lidh edhe fundjavën duke ofruar 3 ditë pushime.

Të fundit