Lajmi i Ditës Maqedoni

Nuhiu do drejtojë MPB-në deri në formimin e qeverisë së re, pas dorëheqjes së Çulev

Agim Nuhiu për së dyti herë Ministër i brendshëm dhe kjo ministri përsëri do të udhëhiqet nga një shqiptarë.

Mirëpo, e gjitha pasiqë të skadojë mandati i qeverisë teknike dhe mbarimit të zgjedhjeve kur edhe pushon mandati i ministrave teknik pasiqë ky dikaster për momentin deri në mbarimin e zgjedhjeve udhëhiqet nga kuadër i VMRO-së respektivisht nga ministri Çulev.

Nga moment që Çulev dorëhiqet dhe deri në formimin e qeverisë pas zgjedhjeve të parakohëshme parlamentare, dikasteri i punëve të brendëshme do të drejtohet nga zëvendës ministri aktual i punëve të brendëshme, Agim Nuhiu.

Related posts

Mungesa e pasaportave, përplasje Çulev-Spasovski

Televizioni Koha

Spasovski: Së pari votimi i ligjeve dhe më pas zgjedhje

Televizioni Koha

Rasti i tretë e i vdekjes nga komplikimet nga gripi, për 74 për qind është rritur numri i të sëmurëve, i cili arrin 5.660

Televizioni Koha

Leave a Comment