Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/95/6740595/html/wordpress/index.php:3) in /home/content/95/6740595/html/wordpress/wp-content/themes/pennews/functions.php on line 254
Nuhiu ia lëshon vendin Spasovskit - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Nuhiu ia lëshon vendin Spasovskit

Në Minitrinë e Punëve të Brendshme, ministri aktual, Agim Nuhiu ia dorëzoi detyrën ministrit të ri të Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski.

 

Ministri Spasovski falenderoi Nuhiu për angazhimin e deritanishëm në MPB dhe njoftoi vazhdimin e reformave që filluan në mandatin e tij të mëparshëm si Ministër i Brendshëm si dhe vazhdimin e policisë me pajisjse me qëllim të përmirësimit të punës së policisë dhe në shërbim të qytetarëve.

Related posts

Gazetari Dushko Arsovski, zëdhënës i ri i Qeverisë

Televizioni Koha

Maqedoni, në covid-qendrat ka 338 shtretër të lirë

Televizioni Koha

Presidenti Pendarovski u takua me shefin e diplomacisë kroate Gërliq Radman

Televizioni Koha

Leave a Comment