Orën policore e kanë shkelur 59 persona, ndërsa 46 prej tyre janë arrestuar – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Orën policore e kanë shkelur 59 persona, ndërsa 46 prej tyre janë arrestuar

Gjatë 24 orëve të kaluara janë evidentuar se 59 persona në mbarë vendin nuk e kanë respektuar orën policore, 46 prej të cilëve janë arrestuar, ndërsa për të tjerët janë marrë informacionet dhe do të parashtrohen masat përkatëse.

Gjithashtu 28 persona kanë shkelur masën e mbajtjes së maskave mbrojtëse.

Në 24 orët e kaluara në territorin e mbarë vendit 96 personave iu është dhënë vendimi për izolim, ndërsa 65 persona kanë nënshkruar deklaratën për vetizolim.

Related posts

RMV, MPB-ja dhe Inspektorati i tregut, ndërprenë një dasmë me 250 mysafirë në Gllumovë

Televizioni Koha

Vëllezërit Huseini përfundojnë në paraburgim

Televizioni Koha

Pamje nga sekuestrimi i marihuanës në Butel të Shkupit

Televizioni Koha

Leave a Comment