10/12/2023
2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Pendarovski: Nuk ka nevojë të shpallim gjendje të re të jashtëzakonshme

Presidenti i vendit, Stevo Pendarovski thotë se “momentalisht nuk ka nevojë të shpall gjendje të re të jashtëzakonshme”.

Ai tha se në opinion është parashtruar pyetja nëse presidenti mund të shpall gjendje të jashtëzakonshme pa propozim qeveritar.

Sipas tij, presidenti mund ta bëj, por në rastin konkret, thotë presidenti Pendarovski, nuk do të bëj për shkak se nuk dëshiron të izolojë institucionet tjera të vendet, njofton Telegrafi Maqedoni.

Pendarovski ju bëri thirrje Zaevit dhe LSDM-së të gjejnë zgjidhjet deri sot për datën e mundshme të zgjedhjeve kuvendare.

Të fundit