Rasti “Llaskarcë”: Autobusi ka goditur me forcë dhjetë herë më të madhe gardhin – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Rasti “Llaskarcë”: Autobusi ka goditur me forcë dhjetë herë më të madhe gardhin

Në Gjykatën Penale sot filloi seanca gjyqësore për rastin “Llaskarcë” me ekzaminimi i dëshmitarit ekspert nga mbrojtja e të akuzuarve.

Mbrojtja parashtroi pyetje për për shpejtësinë, këndin dhe forcën që do të siguronte gardhi për të mos lejuar që autobusi të dilte nga rruga.

Eksperti konfirmoi se parregullsitë janë identifikuar gjatë përgatitjes së asaj pjese të rrugës dhe se më pas nuk ishte mirëmbajtur si duhet.

Prokurori e pyeti dëshmitarin se në çfarë rrethana do të ndodhte fatkeqësia, duke pasur parasysh këndin, forcë dhe shpejtësia e automjetit, për të cilin eksperti u përgjigj se do të ndodhte sepse autobusi goditi për rreth 10 herë herë më të madhe se nga ajo që mund ta ndalonte gardhi.zhurnal.mk

Related posts

TUI: Rimëkëmbje të plotë të turizmit më së voni deri në vitin 2022

Televizioni Koha

Donacion nga ASHAAM për radiodifuzerlt, MPB-në dhe Ministrinë e Shëndetësisë

Televizioni Koha

Vajza e Ismail Kadares zgjidhet zv.presidente e Asamblesë së Përgjithshme të OKB

Televizioni Koha

Leave a Comment