Rrugët të kalueshme, në viset më të larta mbetje të dëborës – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Rrugët të kalueshme, në viset më të larta mbetje të dëborës

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa ndalesa vende-vende nëpër rrugë të lagështa, ndërsa në disa vise më të larta vende-vende me mbetje të dëborës, informojnë nga NP Rrugët e Maqedonisë së Veriut.

Nga ndërmarrja apelojnë për vozitje të kujdesshme dhe përshtatje të shpejtësisë me kushtet në rrugë. Ekipet kujdestare janë vazhdimisht në terren dhe kujdesen që të gjitha rrugët të jenë të kalueshme.

MEDIAL.mk

Related posts

Memeti: Fillimisht duhet të shihet efekti i masave lehtësuese, pastaj të flitet për mbajtjen e zgjedhjeve

Televizioni Koha

Takim përshëndetës i Dimitrovit me ambasadorin gjerman Gerberih

Televizioni Koha

I madhi Ismail Kadare – fitues i “Prozart” 2020 në festivalin “Pro-ZA Ballkan”

Televizioni Koha

Leave a Comment