04/10/2023
15 C
Tetovo

Të tjera lajme

Sejdiu, prezanton pamjet e ujësjellësit, për fshatrat Pallaticë-Trebosh dhe Uzurmisht (FOTO)

Pamje nga ndërtimi i rrjetit kryesorë të ujësjellësit për fshatrat: Pallaticë?, Trebosh? dhe Uzurmisht?.
Së shpejti do të fillojmë me kyçjen në ujësjellës të këtyre fshatrave.
#4vite #asnjëditë #eçuar #huq”, ka shkruar kryetari aktual dhe kandidati i BESËS për Zhellinën, Blerim Sejdiu./

Të fundit