03/10/2023
16.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Shkon në 7.266, numri i qytetarëve në vetizolim

Zv/ministri i Punëve të Bredshme, Agim Nuhiu ka bërë të ditur se si pasoj e pandemisë në Maqedonia numri i qytetarëve në vetë/izolim ka shkruar në 7.266.
Numri i qytetarëve në vetë/izolim shkon në 7.266.
?Rritet në 77 numri i fletëparaqitjeve sipas nenit 205 dhe 206 te Kodit penal (për mosrespektim të masave shtetërore për virusin corona).
? Janë kontrolluar 1357 lokale afariste dhe janë ndërmarrë masa adekuate kundër atyre që nuk i respektojnë rekomandimet shtetërore.
?Policia e shtetit vazhdon t’i ashpërsoi masat në këto rrethana për të mirën e shëndetit publik.

Të fundit