Maqedoni

Sindikata e Policisë: MPB-ja të mos përdoret për ngjarjet politike ditore

Sindikata e Policisë së Maqedonisë (SPM) u bën thirrje të gjitha strukturave udhëheqëse në MPB për seriozitet dhe profesionalizëm dhe mospërzierje në ministri për ngjarje politike ditore, ndërsa të punësuarit i inkurajon që çfarëdo presioni dhe kërcënimesh në çfarëdo baze ta paraqesin te ata me qëllim që me kohë të veprojnë dhe të ndërmarrin masa për mbrojtjen e të drejtave të tyre.

“Si Sindikatë gjithmonë do të jemi në anën e nëpunësve policorë të cilët me nder dhe me profesionalizëm i kryejnë detyrat e tyre të punës, dhe për këtë duam t’u bëjmë apel të gjithë të punësuarve në MPB të qëndrojnë imun në ndikimin e karakterit ditor-politik dhe të jenë konsekuent në plotë në ligjshmërinë dhe ligjet, si alfa dhe omega në punën e policisë”, thonë nga SPM-ja.

Duke e theksuar këtë segment, ata shtojnë se është veçanërisht e rëndësishme kjo periudhë, sepse paraqet bazë për zbatimin e zgjedhjeve korrekte, të lira dhe demokratike, që është qëllim kryesor për shkak se aktualisht është formuar dhe punon Qeveria teknike.

“Është koha, bashkërisht të qëndrojmë në mbrojtjen e reputacionit të të punësuarve në Ministrinë e Punëve të Brendshme dhe vetë Ministria dhe në këtë mënyrë të kontribuojmë që qytetarët ta pranojnë policinë si servis të qytetarëve”, thuhet në njoftimin e SPM.

Related posts

“Monstra”: Fetai pyet nëse është kërkuar ekstradim për të akuzuarit Demiri dhe Ismailloviq

Televizioni Koha

Vetëm 12 nga 100 studentë, të punësuar në profesion

Televizioni Koha

Deputetët janë thirrur në orën 15:00 të jenë të pranishëm në Kuvend për mbledhjen për Ligjin e PP-së

Televizioni Koha

Leave a Comment