Ulja e prodhimit sjell deri tek rritja e çmimeve të perimeve në Maqedoni – Tv Koha
Maqedoni

Ulja e prodhimit sjell deri tek rritja e çmimeve të perimeve në Maqedoni

Ulja e prodhimit të perimeve në rajonin e Strumicës ka sjellë në rritjen e çmimeve për disa lloje të perimeve. Nga 25 denarë tani një kilogram domatje shitet 40 denarë, një kilogram lakër shitet për 3 denarë më shumë kurse trangujt shiten për 20 denarë më shtrenjtë për një kilogram.

Për çmimet më të larta të perimeve janë ankuar qytetarët por më të lumtur janë tregtarët që kanë thënë se ky çmim i arsyeton harxhimet e tyre dhe shpresojnë se ky trend do të vazhdojë pasi ndryshe ata nuk do të mund as t’i mbulojnë harxhimet, njofton AIM.

Related posts

Rritet numri i të shëruarve, gjendja nën kontroll vetëm me përgjegjësi

Televizioni Koha

Fillojnë koordinimet me vendet fqinje rreth qasjes rajonale për menaxhim me koronavirusin

Televizioni Koha

“Korona”, MPB-ja shoqëron shtetasit e huaj drejt vendeve të tyre

Televizioni Koha

Leave a Comment