19/07/2024
21.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

1 maji dhe 2 maji festë shtetërore për të gjithë qytetarët

1 maji dhe 2 maji 2022 do të jenë ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut. 1 Maji shënohet si ditë e punëtorëve, ndërsa sivjet i bie të jetë ditë e diel. Në raste të tilla, lidhet me ditën e hënë. Por ditën e hënë gjithashtu festohet edhe Fitër Bajrami, festë shtetërore në Maqedoninë e Veriut. Andaj ditën e diel dhe ditën e hënë të gjithë qytetarët janë të lirë dhe mund të festojnë.

Të fundit