18/06/2024
18.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

A do të shtrenjtohen veturat e përdorura në Maqedoni?

Në Ministrinë e Financave pritet të mbahet takim me importuesit e automjeteve pas njoftimit për rritjen e taksës për importin e automobilave.

Rritja e taksës për një pjesë të automjeteve është paraparë me ndryshimet në Dekretin për mënyrën e llogaritjes së taksës për automjetet i cili është përgatitur në kuadër të projektit me Bankën Botërore për avancimin e tatimit të automjeteve.

Importuesit e automjeteve thonë se kjo do të ndikojë në punën e tyre dhe kërkesën për automobila e cila është ulur pas disa prej krizave botërore.

Të fundit