18/05/2024
17 C
Tetovo

Të tjera lajme

Banorët e Tetovës presin ditë më të mira në vitin që vjen

Banorët e Tetovës vitin që po e lëmë pas e mbajnë mend për krizat e shumta. Pasojat e kovidit, kriza ekonomike, rritja e inflacionit dhe varfëria ishin shqetësimet më të mëdha. Banorët shpresojnë se viti që vjen do të jetë më i mirë.

“Ky vit ka pasur edhe të mira edhe të këqija, jemi ballafaquar me probleme shumë, rritje çmimesh, korona, varfëria ka arritur maksimumin”, tha një banor.

“Për krizë do e mbajmë mend, po dashtë Zoti e bëhen punë të mira e rregullohen punët”, u shpreh një tjetër banor.

“Për asgjë s`do e mbaj mend, katastrofë vit. Si të duket ty. Se mua më duket ka qenë vit katastrofë”, shtoi një banor.

Pritjet e banorëve për vitin e ardhshëm janë të mëdha. Të paktën të mos kemi krizë, të kemi më shumë vende pune dhe kërkojnë nga komuna që, të kemi më shumë projekte, më shumë investime në qytet. Theksi nga banorët është vendosur tek uji i pijes, infrastruktura por edhe pastërtia e qytetit, duke mos harruar këtu edhe shtinim e numrit të parkingjeve apo parkingjet në kate që u premtuan dhe banorët presin se kur do fillojë ndërtimi i tyre, thonë banorët.

“Duhet më shumë infrastrukturë parkingje s`kemi sa duhet, njëkohësisht ujin që nuk i është i pijshëm dhe kemi probleme, por shpresojmë se do rregullohen”, tha një banor.

“Duhet ma shumë, këtë vit ka punuar ka bërë rrugë por vitin e ardhshëm duam më shumë, sidomos rrugët ujin dhe njerëzit të kenë standard”, shtoi një tjetër banor.

Të fundit