28/05/2024
20.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Debat publik për Projektligjin e ri për Kulturë

Në IN Kinoteka e Maqedonisë së Veriut në Shkup sot do të mbahet debat publik për Projektligjin e ri për kulturë, informojnë nga Ministria resore.

Projektligjin për kulturë e përgatitën Ministria e Kulturës, ekspertë të fushave të kulturës, të politikave kulturore dhe të menaxhmentit, përfaqësues të skenës së pavarur kulturore, përfaqësues të organizatorëve të ngjarjeve (ivent-industria), përfaqësues të dy sindikatave përfaqësuese në kulturë – SASHK dhe SKRM dhe të punësuarit në institucionet e sferës së kulturës.

 

Të fundit