19/05/2024
19.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Dita e hënë, 2 janari, ditë jopune për të gjithë qytetarët

Në pajtim me Ligjin për festat e RMV-së, 1 janari (e diel), respektivisht 2 janari i vitit 2023 (e hënë), Viti i Ri është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, informojnë nga Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Në të njëjtën kohë, MPPS qytetarëve ua uron Vitin e Ri.

Të fundit