24/04/2024
14.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Edhe sot në Maqedoni ora policore fillon nga ora 16:00

Ndalimi i lëvizjes gjatë kësaj jave për gjithë popullatën në Maqedoni fillon nga ora 16:00 dhe do të zgjasë deri 5 të mëngjesit.

Të gjitha entet publike dhe kompanitë private që punojnë gjatë fundjavës duhet të respektojnë kufizimet dhe ta përfundojnë procesin e punës më së voni deri ora 15:00.

Të gjitha ndalesat tjerë vazhdojnë të mbesin në fuqi.

Ky vendim qeveritar u sol në mbledhjen e 28-të të Qeverisë që u mbajt më 25 mars dhe ka për qëllim ndalimin e përhapjes së coronavirusit, ndërsa kjo është fundjava e dytë në të cilën ora policore nisën nga ora 16:00.

Të fundit