29/02/2024
10.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Fshati Bojanë gjen zgjidhjen se si t’u shërbejë ‘makiato’ dhe ‘ekspresso’ në kohë Koronavirusi

Fshati Bojanë ka siguruar një mini kombi që u sherben qytetarëve ‘Makiato dhe Ekspresso’ në kohën kur të gjithë jemi në një kohë të veshtirë të Koronavirusit dhe se gjithë kafenetë dhe restorantet janë të mbyllura kjo mbetet një opsion i mirë dhe shembullor.

Faqja kryesore e fshatit shkruan:

CAFFE KOMBI në rrugët e Bojanës

Exspreso dhe Makiato mobile mund të gjeni në rrugën kryesore të Bojanës.

#CaffeKombi.republika.mk

Të fundit