28/11/2023
4.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Gjermani: Aprovohet testimi i parë i vaksinave te njerëzit për Kovid-19

Instituti gjerman “Poll Erlih” (PEI), sot njoftoi se është aprovuar testi i parë për vaksinat në njerëz kundër koronavirusit.

PEI me seli në Langen është institucioni kryesore për vaksinat dhe dhënien e miratimeve në Gjermani.

Shefi i PEI, Poll Cihutek, në konference shtypi tha se Instituti në luftën kundër Kovid-19, kishte aprovuar fazën e parë të testit dhe priste që vaksina të bëhej e gatshme pranverën e ardhshme. bs/fab

Të fundit