25/06/2024
23.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Grubi: Agjenda e blertë po merr formë konkrete në teren

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi bashkë me kryetarin Ali Ahmeti dhe i shoqëruar nga ministri i Financave Fatmir Besimi, ministri i ambientit jetësor dhe planifikimit hapësinor,

Naser Nuredini, ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi dhe kryetarja e Tetovës Teuta Arifi dje vizituan Malin Sharr me rastin e shpalljes së tij për Park Kombëtar.

“E ardhmja e njerëzve është tek pasuritë natyrore, e ardhmja është tek e blerta. Andaj, bashkë punojmë për një të ardhme të blertë dhe shumë benifite për qytetarët”, ka thënë Grubi.

Të fundit