18/05/2024
22.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Haraçinë, forca të shtuara të policisë në krahasim me vendvotimet tjera

Në Haraçinë ka fluks të madh të banorëve të cilët kanë dalur për të votuar, por për atë se a po votojnë për zgjedhje presidenciale apo vetëm për parlamentare nuk deshën të prononcohen para kamerave.

“Siguruam disa informacione se 84 persona kanë dalur për të votuar edhe për zgjedhjet presidenciale ndërsa 180 janë edhe për ato parlamentare dhe presidenciale. Ajo çfarë bie në sy këtu në Haraçinë është një numër i madh i policisë në krahasim me vendet e tjera, ndërsa për çështjet teknike na thanë se gjithçka ka shkuar në rregull dhe nuk ka pasur probleme”, raporton gazetarja Fazile Halili nga TV21.

Të fundit