25/06/2024
23.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ixhet Memeti propozohet për anëtar të Këshillit të Prokurorëve Publikë

Avokati i Popullit në largim, Ixhet Memeti, i cili drejtoi këtë institucion prestigjioz shtetëror për 16 vjet, do të jetë nga anëtarët e Këshillit të Prokurorëve Publikë, organ që monitoron punën e të gjithë prokurorëve në vend.

Komisioni Parlamentar për Zgjedhjet dhe Emërimet e Kuvendit propozon që dy anëtarë të rinj të Këshillit të Prokurorëve Publikë të jenë Ixhet Memeti dhe Ljupço Ivanovski.

Ixhet Memeti deklarohet të jetë i diplomuar për drejtësi me një provim juridik nga Tetova, si dhe Avokat i Popullit. Ndërsa, për Ljupço Ivanovskin, thuhet se ai është gjithashtu një i diplomuar për drejtësi, me provim të dhënë juridikut dhe avokat nga Shkupi.

Të fundit