13/07/2024
24.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kovaçevski: Edhe pas gjashtë vitesh nuk ka kërkim falje nga VMRO-DPMNE për 27 Prillin

Kryeministri Dimitar Kovaçevski e nisi seancën e sotme parlamentare për çështje parlamentare duke thënë se pret që në përvjetorin e gjashtë të ngjarjeve të 27 prillit në Kuvend të marrë falje nga opozita e opozitës VMRO-DPMNE, por në vend të kësaj sheh se njerëzit që kryen dhuna do të shpërblehet.

– Fillimisht prisja që sot dikush nga partia VMRO-DPMNE të ngrihej dhe në fund të kërkonte falje për aktin më të urryer që ka ndodhur ndonjëherë në këtë Kuvend, kur deputetë dhe zyrtarë të tjerë në Kuvend u rrahën në mënyrën më brutale, pikërisht në për të ruajtur pushtetin. Por për gjashtë vite me radhë nuk ka pasur falje, përkundrazi ka pasur shpërblim me mjete financiare nga buxheti për ata që e kanë kryer atë vepër, tha Kovaçevski.

Të fundit