21/04/2024
4.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Kufiri midis Kanadasë dhe SHBA-së me siguri do të jetë e mbyllur deri më 21 qershor

Kufiri midis Kanadasë dh SHBA-së pritet të mbetet e mbyllur për udhëtime të zakonshme deri më 21 qershor, publikoi sot gazeta kanadeze “Gloub end meil”.

Kanadaja dhe SHBA-ja më 18 prill u dakorduan t’i vazhdojnë kufizimet kufitare për edhe 30 ditë.

Kanadaja ka kërkuar vazhdim prej 30 ditëve dhe pothuajse është e sigurt se Uashingtoni do të pajtohet me propozimin, informoi gazeta duke iu referuar burimeve anonime. ar/

Të fundit