22/04/2024
12.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ky nuk është rasti i parë dhe i vetëm që në atë lagje të Tetovës sulmohen banorët e kalimtarët e rastit nga qentë endacakë {Video)

Problemi me qentë endacakë në Tetovë vazhdon të shkaktojë telashe për qytetarët, sidomos fëmijët.

Së fundmi, është incizuar se si një vajzë e mitur është sulmuar nga dhjeta qenë endacakë.

Ky nuk është rasti i parë dhe i vetëm që në atë lagje sulmohen kalimtarët e banorët e asaj lagje  në çdo kohë të ditës ose në mbrëmje në atë vend grumbullohen mbi dhjetra qen endacak dhe sulmojnë kush ju del para.

Video e publikuar nga një qytetar i Tetovës  me banim përball vendit të ngjarjes është shpërndarë me të madhe në rrjetet sociale, ndërsa kërkohet përgjegjësi nga organet kompetente për këtë problem.

Ndryshe, për zgjidhjen e problemit nëpërmjet ndërtimit të një qendre rajonale për trajtim të qenve endacakë, UNDP dhe Qeveria zvicerane ndanë fonde për projektin në fjalë, por regjioni planor i Pollogut nuk ia doli të shfrytëzoj këto mjete, shkaku i mos gjetjes së vendit se ku do ndërtohej kjo qendër. Tv Koha

 

Të fundit