25/04/2024
6.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

LSDM kushte VMRO-DPMNE-së për votimin e Qeverisë teknike

Partia në pushtet LSDM bëri të qartë sot se nëse VMRO-DPMNE-ja opozitare nuk e voton qeverinë teknike dhe nuk i përkrah propozimet e veta për qeveri teknike, atëherë nuk ka arsye pse të votojnë as deputetët e LSDM-së.

Nga LSDM thonë se nëse propozimet e opozitës nuk e meritojnë mbështetjen e deputetëve të VMRO-DPMNE-së, nuk ka bazë për ta kërkuar atë nga deputetët e tjerë.

“Sipas ligjit, VMRO-DPMNE si të gjitha partitë e tjera politike që kanë ministra në qeverinë teknike, duhet të propozojnë kandidatët e tyre dhe të votojnë për atë qeveri”, thuhet në komunikatën e LSDM.(INA)

Të fundit