26/05/2024
13.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

LSDM: VMRO-DPMNE i ka borxh tetë milionë euro

Edhe pas kaq vjedhjeve partia kriminele VMRO-DPMNE është e fundosur në borxhe. Pranuan vetë se kanë borxh të papaguar prej tetë milionë eurove, të bërë në disa vitet e fundit.

Kështu qëndron në kumtesën e VMRO-DPMNE-së, ku shtohet se pranimi publik nga ana e një funksionari të lartë të partisë, se ky borxh është bërë kryesisht për qëllime zgjedhore, hap dyshime serioze për punën ilegale të partisë së Hristijan Mickovskit.

Sipas LSDM-së, nëse vërtet është kështu atëherë janë shkelur shumë dispozita ligjore.

“Raporti i paradokohshëm financiar i VMRO-DPMNE për kandidaten Gordana Siljanovska Davkova është mbyllur me borxh prej 400.000 eurove. Dhe për këtë rast duhet të ketë përgjegjës”, qëndron mes tjerash në kumtesën e LSDM-së. .

MEDIAL.mk

Të fundit