25/04/2024
6.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

MPPS : Në vazhdim pagesa e të drejtave sociale dhe të mbrojtjes së fëmijëve për muajin janar 2024

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale bën me dije se sot ka filluar pagesa e të drejtave sociale, të fëmijëve dhe mbrojtjes civile për muajin janar 2024.

Përdoruesit e të drejtave monetare që zotërojnë një kartë debiti do të mund të tërheqin para në ATM-të e bankave, t’i përdorin fondet për pagesa pa para në rrjetin e shitjeve ose përmes bankingut elektronik dhe celular nga dita e sotme, 5 shkurt 2024.

Për të shmangur bllokimet para dhe në banka gjatë pagesës së të drejtave, për përdoruesit që nuk përdorin karta, pagesa do të kryhet në 2 grupe në të gjitha degët dhe degët e hapura të bankave, në përputhje me orarin e përcaktuar në rend alfabetik, sipas shkronjës së parë të mbiemrit dhe që:

05.02.2024 – A, B, C, D, D, F, E, Z, Z, S; I, J, K, L, L;

– 06.02.2024– M, N, N, O, P, R S, T, Q, U, F, X, C, Ch, J, Sh

Të fundit