22/07/2024
22.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Në taksinë që rrëmbeu Urosh Blazhiçi ishte edhe një grua shtatzënë: Do ta kishte vrarë edhe atë, por i mbaruan municionet

Duke ikur nga policia, Urosh Blazhiç rrëmbeu një shofer taksie dhe taksinë e tij nën kërcënimin e një bombe dore dhe kështu arriti të arratiset nga Mlladenovaci dhe t’i shpëtojë policisë deri në orën 8:30 të mëngjesit, kur u arrestua në Vinishtë afër Kragujevcit.

Siç mëson Republika Srpska, në taksinë që ai ka rrëmbyer ka qenë edhe një grua shtatzënë.

– Do ta kishte vrarë edhe atë, por i ka mbaruar municioni, në dorë kishte vetëm një granatë dore me të cilën shantazhonte taksistin që ta çonte në vendin e dëshiruar – ka thënë për Republikën një burim pranë hetimeve.

Të fundit