25/07/2024
15.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Nga sot fillon pagesa e pensioneve për muajn Qershor

Të hënën nis pagesa e pensioneve të qershorit, të cilat vazhdojnë të paguhen para kohe.

Pagesa do të bëhet në katër grupe, sipas masës së pensionit:

Për pensione deri në 11.000 denarë, 28.06.2022 (e martë);
Për pensione në shumë prej 11.001-14.000 denarë, 29.06.2022 (e mërkurë);
Për pensione në shumë prej 14.001-18.000 denarë, 30.06.2022 (e enjte); dhe
Për pensione në vlerë mbi 18.001 denarë, 01.07.2022 (e premte).

Të fundit