24/07/2024
20.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Një  delegacionit nga Komuna e Istogut vizitoi  Parlamentin Kantonal të  Republikës dhe Kantonit në Gjenevës

Mirënjohje dhe falënderime të veçanta për mikun e Republikës së  Kosovës, Zoti Eric Leyvraz deputet dhe ish – President dy mandate në Parlament për pritjen protokollare, me crast u dekorua nga  kryesuesi i Kuvendit komunal  te Komunës së Istogut Zoti Enver RUGOVA

Për të filluar një bashkëpunim dhe përvoja Institucionale – do të ftohen për vizite zyrtare një delegacion me asamblistët nga kuvendi i Komunës së Istogut për të vizituar zyrtarisht Parlamentin Kantonal i  Republikës dhe Kantonit të Gjenevës.

Ftohen për vizite nga delegacioni Kosovar për të vizituar Komunën e Istogut  Zoti Eric Leyvraz deputet nga Parlamenti kantonal i Gjenevës  dhe Z. Tahir Shabani President – Instituti për Bashkëpunim dhe Zhvillim me seli në Gjenevë dhe  Francë – Ambasador dhe Lider për Paqen Botërore

Përbërja e delegacionit kosovar:

Enver Rugova kryesuesi i Kuvendit Komunal të Istogut 🇽🇰

Znj. Elianë BLAKAJ, Drejtoreshë për Kulturë, Rini dhe Sport, komunë

Abedin KABASHI, Drejtor i Departamentit të Shërbimeve Publike, komuna e Istogut.

Hajrush SHOSHI, Anëtar i Këshillit Komunal të qytetit të Istogut dhe anëtar i komisionit politik dhe financiar.

 

Të fundit