19/07/2024
21.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Një numër i mësimdhënësve nuk pranojnë rritje prej 12%, protestojnë para SASHK-ut

Përderisa sot pritet që Sindikata e Arsimit Shkencës dhe Kulturës të merr vendimin e saj përfundimtar për t’i dhënë fund grevës ose jo, një numër i mësimdhënësve janë mbledhur para selisë së SASHK-ut, për të shprehur pakënaqësinë e tyre dhe duan që të mos ndalet greva.

Mësimdhënësit që ishin mbledhur para SASHK-ut nuk pranuan të flasin para kamerave, por shpreheshin se rritja e pagave prej 12 për qind është e papranueshme për ata, ndërsa dëshirojnë që të takohen me kryesinë e sindikatës për të shprehur paknaqësin e tyre.

Të fundit