13/07/2024
31.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Numër rekord gjatë 24 orëve të fundit 317 raste të reja

Gjatë 24 orëve të fundit, u kryen teste 1990 dhe 317 raste të reja të COVID -19 u regjistruan në:
-Shkup 182
-Kumanovë 12
-Dibër 3
-Shtip 13
-Prilep 5
-Tetovë 8
-Veles 7
-Manastir 6
-Ohër 1
-Kavadarci 4
-Gostivar 11
-Gjevgjeli 12
-Strumicë 12
-Kriva Palankë 3
-Radovish 5
-Koçani 18
-Valandovë 3
-Delçevë 2
-Sveti Nikole 4
-Kërçovë 4
-Resnje 1
-Negotinë 1
Humbën jetën 4 pacientë, një nga Shkupi (59), një Struga (65), dy pacientë nga Gostivari (71 dhe 76).
Sot Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 104 pacientë të shëruar nga:
-Shkup 24
-Kumanovë 12
-Shtip 3
-Prilep 14
-Tetovë 8
-Strugë 3
-Veles 3
-Manastir 5
-Kavadarci 2
-Gostivar 7
-Gjevgjeli 1
-Strumicë 4
-Radovish 4
-Koçani 6
-Probishtip 2
-Makedonski Brod 1
-Pehçevë 1
-Berovë 2
-Vinicë 1
-Kërçovë 1
Deri më tani, në vend janë kryer gjithsej 199,372 teste të COVID -19. Nuk ka testime nëpërmjet skriningut.
Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 19413, numri i pacientëve të shëruar është 15749, numri i atyre që humbën jetën është 772 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 2892.

Të fundit