22/04/2024
7.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE, në mungesë të ideve thelbësore  dhe ofertë për qytetarët, vazhdon të përdor zhargonin e rrugës dhe frazat e vjetruara, duke u përpjekur ta diskreditojë presidentin Pendarovski dhe kredibilitetin e tij.

Me këtë lloj komunikimi politik VMRO-DPMNE nuk do të arrijë asgjë. Qytetarët e dinë mirë se kush është presidenti Pendarovski, i cili është vazhdimisht transparent, i hapur dhe mes qytetarëve.

Nëse janë një opsion serioz politik që ka një ofertë për qytetarët, u rekomandojmë që të fokusohen në atë, sesa në politikë mikroborgjeze.zhurnal.

Të fundit